Gmail telefonnummer Sverige 

 

Gmail kundtjänstnummer


Hur inaktiverar jag Gmail-kontakter?

 

 

Försöker du för närvarande leta efter ett e-postprogram som har de mest moderna och lämpliga funktionerna? Om ditt svar är ja, är Gmail det bästa alternativet för dig. Det är en applikation som från början introducerades till den tekniska världen av ett multinationellt företag som heter Google

.

Denna organisation arbetade på detta initiativ för att göra det bekvämt för sina användare att kontakta vem som helst runt om på planeten utan några svårigheter. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om dess många faciliteter och tjänster med hjälp av Gmail supportteam så snart du får tid.

 

Du kan använda de många fördelaktiga alternativen som denna applikation erbjuder för att skicka sms till dina vänner, hålla kontakten med din familj som bor på avlägsna platser, skicka foton, ta emot dokument, arrangera möten, marknadsföra ditt varumärke, etc., med stor marginal. Alla dessa aspekter kommer att göra det bekvämt för dig att få de mest relevanta resultaten samtidigt som du minskar risken för problem med stor marginal.

 

Är det här en av de första gångerna du har försökt ladda ner och konfigurera en multifunktionswebbplats för sociala nätverk som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

 

Men är det ett tillräckligt bra skäl för dig att ge upp? Nej. Det beror på att Gmail tekniska supportteam kan vägleda dig beroende på dina preferenser, krav och arbetsmiljö. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem när du har tid.

 

Förutom det finns det några steg du kan följa om du är villig att inaktivera Gmail-kontakter. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

 

  1. Det första du behöver göra är att slå på din föredragna bärbara dator eller smartphone
  2. När du befinner dig i huvudfönstret öppnar du fönstret Inställningar omedelbart
  3. Gå till rutan Program från nästa lista med alternativ och välj sedan Google
  4. Klicka på alternativet Google Contact Sync som du hittar på nästa sida
  5. Inaktivera funktionen på lämpligt sätt och spara ändringarna

 

Ring Gmail Support Sverige för fler tips och lösningar.

 

Ursprunglig källa

 

relaterad artikel- Hur ändrar jag din Gmail-återställningsadress?